پوستر همایش ملی مطالعات گروس رونمایی شد
پوستر همایش ملی مطالعات گروس رونمایی شد
پوستر همایش ملی مطالعات گروس رونمایی شد
پوستر همایش ملی مطالعات گروس با حضور فرماندار شهرستان بیجار ، رئیس دانشگاه کردستان، رئیس سازمان برنامه و بودجه و شماری از نویسندگان و شاعران گروس در محل دانشگاه کردستان رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بیجار ، پوستر همایش ملی مطالعات گروس در دانشگاه کردستان رونمایی و فراخوان دریافت مقاله برای این همایش منتشر شد.
مفاخری دبیر اجرایی همایش، باستان شناسی، تاریخ و جغرافیای منطقه گروس، فرهنگ و میراث معنوی، منابع آب و محیط زیست، زبان شناسی و ادبیات فولکلور، چالشهای اجتماعی و جمعیتی، ظرفیتها و راهکارهای توسعه را از جمله محورهای همایش اعلام کرد.
وی ضمن اعلام آمادگی برای دریافت مقالات محققان و پژوهشگران، اظهار کرد: ایده برگزاری این همایش پس از برگزاری همایش ملی هورامان مطرح و در شورای پژوهشی دانشگاه با آن موافقت شد.
وی افزود: با توجه به مهجور واقع شدن منطقه گروس، برگزاری این همایش مطرح شد که امیدواریم به خوبی و در شان و متناسب با جایگاه این منطقه برگزار شود.
همچنین دکتر بهرام نصراللهی زاده، دبیر علمی همایش نیز در آیین رونمایی از پوستر همایش، از برگزاری پیش نشستهای همایش در آیندهای نزدیک خبر داد و خاطرنشان کرد: در این همایش تلاش خواهیم کرد ظرفیتهای بیجار در زمینههای مختلف مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین از چاپ مقالات ارسالی به همایش به صورت کتاب خبر داد و اظهار امیدواری کرد این همایش زمینهساز برگزاری همایشهای بزرگتر باشد.
لازم به ذکر است این همایش یکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد.
مدیر کل حوزه وزارتی و مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه تا کنون منطقه گروس مغفول مانده، برگزاری همایش ملی مطالعات گروس را نقطه عزیمتی دانست که میتواند توجه را به این منطقه و پتانسیلهای آن جلب کند.
دکتر سید احمدرضا خضری در آیین رونمایی از پوستر همایش ملی مطالعات گروس در دانشگاه کردستان، اظهار کرد: برگزاری همایش ملی مطالعات گروس اقدامی موثر و نویدبخش است و محورهای همایش نشان دهنده برنامه ریزی درست و قابل قبول و تعیین جهت درست حرکت است.
وی افزود: شهرستان بیجار از نظر سیاسی، اجتماعی، مذهبی، علمی، تمدنی و راهبردی دارای جایگاهی ارزشمند است و شایسته است همایشهایی در هر یک از این حوزهها برگزار شود.
مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه تا کنون منطقه گروس مغفول مانده، برگزاری این همایش را نقطه وصل و نقطه عزیمتی دانست که میتواند توجه را به این منطقه و موارد تهیدکننده آن جلب کند.
وی با تاکید بر اینکه این همایش فرمایشی و نمایشی نخواهد بود، عنوان کرد: اطلاع رسانی درست و به موقع در کانالها، سایتها و سکوهای اطلاع رسانی میتواند موجب جلب نظر دانشمندان و متفکران به سمت همایش شود.
دکتر خضری بر ضرورت درگیر کردن نهادهای علمی و فرهنگی بیجار در این همایش تاکید کرد و گفت: حمایت مراکز علمی، انجمنهای علمی و نهادهای فرهنگی و هنری در سطح استانی و کشوری از این همایش ضروری است.
وی همچنین بر ضرورت جلب نظر خیرین و پشتیبانان آموزش عالی برای همایش تاکید کرد و یادآور شد: مقالات ارسال شده به همایش در پایان به صورت کتاب از سوی دانشگاه کردستان چاپ شود تا به اثری ماندگار تبدیل شده و همیشه مورد استفاده قرار گیرد.