شاخصهای توسعه و اقتصاد در شهرستان بیجار به ویژه بخش کرانی مطلوب نیست
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بیجار، سماعیل زارعیکوشا عصر امروز چهارشنبه با حضور در منطقه کرانی از توابع شهرستان بیجار اظهارداشت: توزیع منابع مالی با توجه به شاخص جمعیتی و کاهش رو به رشد جمعیت بیجار ، دغدعه رهبری در رابطه با ماندن در دیار گروس و کاهش جمعیت این شهرستان همچنان بر زمین مانده است.
وی افزود: شهرستان بیجار جز اولین شهرستانها در کردستان است که برای سرمایهگذاری به سرمایهگذاران پیشنهاد میشود، به دنبال رفع مشکلات تولیدکنندگان بیجار هستیم، شاخصها در منطقه کرانی و حسن آباد یاسوکند بیجار پایین است و آسیب بزرگی که مردم در این منطقه دیدهاند تماما از دعواهای سیاسی است.
زارعیکوشا گفت: اگر معادن به منطقه آسیب برسانند باید تا یک درصد سودشان را برای رفع مشکلات و برای جبران خسارت به منطقه ارائه دهند، کل حقوق دولتی معادن کردستان یک هزار و ۲۷۵ میلیارد تومان بوده که تنها ۴۴ میلیارد به استان پرداخت شده است.
وی با اشاره به اینکه سد سیازاغ تا خرداد و یا تیرماه ۱۴۰۲ آبگیری خواهد شد و پروژه انتقال آب به بیجار اجرایی خواهد شد تاکید کرد: نباید با مشکلات بخش کرانی سیاسی برخورد کنیم چرا که بیشترین آسیب دعواهای سیاسی به مردم وارد شده است.
استاندار کردستان در ادامه با بازدید از پروژه یک میلیون تنی گندلهسازی صبا امید غرب در منطقه یاسوکند این شهرستان توضیح داد: این پروژه در راستای تکمیل زنجیره آهن و فولاد در استان کردستان است و حداقل اشتغال مستقیم ۲۰۰ نفر و ۵۰۰ نفر غیر مستقیم را ایجاد خواهد کرد.
زیرساخت معادن مهمترین مشکل این منطقه است
فرماندار بیجار گفت: زیرساخت معادن مهمترین مشکل این منطقه است جاده های این منطقه نامناسب است و با توجه به تردد خودرو های سنگین برای مردم منطقه بسیار خطر آفرین است.
زیرساخت معادن مهمترین مشکل این منطقه است
فرماندار بیجار هم اظهار کرد: رویکرد دولت سیزدهم مردمداری است و استاندار کردستان با سفرهای خود و دیدار چهره به چهره با مردم این رویکرد را عملی کرده است، هدف از این دیدار مطرح شدن مسایل و مشکلات مردم یاسوکند در حضور استاندار جهت رسیدگی است.
احمدرضا قاسمی با اشاره به ظرفیتهای بخش کرانی شهرستان بیجار گفت: بخش کرانی از بخشهای مستعد و دارای قابلیتهای بسیاری است، این منطقه معدنی و صنعتی است اما آنطور که باید و شاید کار انجام نشده و نیازمند اهتمام و توجه ویژه است.
وی افزود: زیرساخت معادن مهمترین مشکل این منطقه است جادههای این منطقه نامناسب است و با توجه به تردد خودروهای سنگین برای مردم منطقه بسیار خطرآفرین است، مشکل جاده.ها نیازمند توجه و بررسی ویژه است.
قاسمی با اشاره بر اینکه باید نگاه دیگری به توزیع مشاغل به شهر حسنآباد یاسوکند داشت گفت: پروژه یک میلیون تنی گندله و کنستانتره آهن، زیرساختها برای این پروژهها پاسخگو نیست و باید این زیرساختها را به نحو مطلوب اصلاح کرد.